Sok kicsi sokra megy.

Alapítványunk azon dolgozik, hogy a fiatalok megismerjék a Magyar vidéki természetes, kultúrális, és épített örökségét. Eseményeket szervezünk, szakmai táborokat bonyolítunk, publikálunk.

Nagyon sokféle támogatást kapunk tőletek, amit nagyon köszönünk nektek! Tudjátok, hogy kizárólag a ti adományaitokból és segítségetekkel tudunk működni, ezért ha lehetőségetek van, jó szokásotokat tartsátok meg!

Megtisztelő, ha munkánkat támogatod adó 1% felajánlásoddal!

Határidők

  • magánszemély nyilatkozatának munkavállaló általi leadása esetén a kitöltött nyilatkozatot 2024 május 21-ig kell átadni a munkáltató számára, lezárt borítékban.
  • egyéni vállalkozók számára 2019-től az szja bevallási és befizetési határidő a korábbi február 25-ről egységesen május 21-re módosult, és (a korábbiakkal megegyező módon) az 1%-os nyilatkozatot is május 21-ig kell eljuttatniuk az adóhatóság számára;
  • magánszemély önálló adóbevallása esetén a kitöltött nyilatkozatot szintén május 21-ig kell az adóhatóság számára elküldeni.
  • Érvénytelen a nyilatkozat, ha több rendelkező nyilatkozatot is beküld vagy késve küldi be azt, vagy adótartozása van.
  • https://nav.gov.hu/print/ado/szja1_1/11-os-rendelkezes-2024-ben/11-os-rendelkezes-2024-ben oldalon saját kezedbe veheted az ügymenetet.

Alapítványunk adó1% támogatásai 2022ben összesen …………….. míg 2021ben ……………… volt.

Az összeget teljes egészében multimédia és képszerkesztő alkalmazásra, egy un. ADOBE előfizetésre költöttük. Ezzel vágjuk a videókat, hangokat, és szerkesztjük képeinket, valamint publikációinkat.