Folyamatosan törekszünk megismerni és kapcsolódni olyan kezdeményezésekkel, melyek irányai elősegitik a vidéki élet minőségének emelkedését. Mi is nyitottak vagyunk, ha ugy érzed, hogy segithetünk bármiben, mely céljainkhoz kapcsolodni képes.

Mély mosoly alapitvány. Remek arcok, és pompás célok. Tökjó hogy mentik az undreground értékeket, s pont vidéken.

melymosoly.hu

„Bevásárló közösségek célja a helyi gazdaság élénkítése,a helyi megélhetés segítése a pénz helyben tartása által,valamint a helyi élelmiszer termelés és fogyasztás erősítése.”

Élelmiszer önrendelkezés Szolnokon. Keressétek Nyolcas Krisztát!

https://www.facebook.com/groups/686914015050293/about

Az Unhack Democracy egy demokrácia párti civil szervezet, amely az európai választások tisztaságának támogatásával foglalkozik. A Magyar vidék önrendelkezésének egyik legfontosabb eleme, hogy a közügyekben mindenki résztvegyen. Ezért is nagyon fontos az ő munkájuk, és szakmai segítségük!

https://www.unhackdemocracy.eu/hu/home

A CKA a civil társadalom fejlesztésének régi szereplője, egyben a közösségszervezés zászlóshajója. 1994 óta folyamatosan fejleszti a civil társadalommal kapcsolatos tananyagait és juttatja el ezt a tudást kedvezményesen a hátrányos helyzetű helyi közösségek fejlesztésében dolgozó szakembereknek.

http://cka.hu

Bankszámlánkat az egyetlen közösségi banknál vezetjük, mert a tudatosságra alapoz.
Ajánljuk neked is!

https://www.magnetbank.hu/en

Ide mit irjak Juci?